Solceller till hem

En solcellsanläggning på ditt villatak är en lönsam investering! Med solpaneler kan du minska dina elkostnader och höja fastighetens värde samtidigt som försäljningen av ditt elöverskott genererar intäkter.

STS hjälper dig med Grönt bidrag och skattereduktioner

Skattereduktionen för Grön Teknik är ett bidrag som innefattar installationer av solpaneler, batterilagring och laddningsstationer. Precis som RUT- och ROT-avdragen erbjuder detta bidrag ekonomiska förmåner, med inriktning på hållbar teknologi.

Vårt dedikerade team på STS har expertkunskap och insikt i de senaste reglerna och föreskrifterna för grönt bidrag, ROT- och RUT-avdrag. Vi kommer att guida dig genom hela processen, från planering till installation. STS sköter ansökningsprocessen till våra kunder. Vi gör det enkelt för dig att ta det steg som gör ditt hem grönare och din elräkning lägre.

Frågor? Skriv direkt till oss

Få betalt för din överskottsenergi

- Dela solen med samhället!

Visste du att din solcellsanläggning inte bara sänker din elräkning, utan även genererar extra inkomster? Det är dags att låta solen arbeta för dig på ett ännu smartare sätt genom att sälja ditt elöverskott till samhället.

När din solcellsanläggning producerar mer el än hushållet använder, säljs överskottet automatiskt vidare till ditt lokala elnät.

Det innebär att du inte bara minskar din egen energikostnad, utan också får betalt för din egenproducerade överskottsel som andra hushåll kan använda. En solcellsanläggning är en investering som du, dina grannar och ditt samhälle drar nytta av.

Så här går det till

Rådgivning

Boka en gratis konsultation via vårt kontaktformulär eller ring en av våra solcellskonsulenter, de besvara dina frågor och ger dig en kostnadskalkyl.

Hembesök

Vi gör ett hembesök för att undersöka och skräddarsy lösningen utifrån din fastighets specifika förutsättningar.

Offert

När du godkänt din offert påbörjar vi solcellsinstallationen inom 8 veckor.

Installation

Vi tar hand om hela projektprocessen, från planering till montage, installation och driftsäkring.

Besiktning

En oberoende besiktningsman gör en efterkontroll på din solcellsanläggning och den lämnas över till dig.

Efterkontroll

Efter ett år gör vi en uppföljning på solcellsanläggningen med efterkontroll och slutjustering.

Solar Technology Solutions

Svårt att välja?

Kontakta oss för konsultation

SOLCELLER

PRIVAT

FÖRETAG

BRF